Páginas

"BAPTISME CÒSMIC" 🅕🅔 FUNDACIÓ CUIXART DE PALAFRUGELL


A LA FUNDACIÓ CUIXART s'inaugura a les 12 del matí de dissabte la col·lectiva "La mar de dones", coincidint amb la Fira Flors i Violes que Palafrugell acull durant tot el cap de setmana. Jo hi presento "Baptisme còsmic", la primera peça que mai hauré exposat de la nova sèrie fotogràfica en la que treballo, la qual es diu "La pell interior". Ho faig en format instal·lació, combinant-la amb les dues escultures d'àngeles que em serveixen per acabar d'explicar el que vull significar.

La mostra, que haurà fet possible la col·laboració de l'artista i comissària Montse Seró amb la Fundació que gestionen Modest Cuixart, fill del pintor Modest Cuixart i Tàpies, i Sílvia Silvia Arnau Monfil, reuneix com diu el títol "un mar de dones" creadores de diferents disciplines i procedències, i es desenvoluparà entre el que fou el taller del gran artista català i els jardins de la casa.

Si us ve ge gust, ja sabeu: Palafrugell i la Fundació Cuixart us esperen del 29 d'abril al 8 de maig, en una proposta multidisciplinar i amb entrada lliure.