Páginas

NOVEMBRE 2022 🅒 EL MEU DOCUMENTAL, "EL VIAL D'OLOT, UNA FAKE NEWS...", FINALISTA DEL 34 GIRONA FILM FESTIVAL


ORGULLOSA I ALHORA UN XIC MOIXA és com vaig tornar de la gala de repartiment de premis del 34 Festival de Cinema de Girona on havíem estat finalistes pel documental que he dirigit “El vial d’Olot, una fake news…”. Mans buides i ni un petit reconeixement competint en la categoria Sostenibilitat, on ens van classificar.

Va guanyar el curtmetratge dels germans Roca, com esperat. L’enhorabona per a ells. Després, amb la calma vaig concloure que en aquests certàmens la cosa mediàtica té piló de punts a favor ja d’entrada, cosa que no és el nostre cas: zero mitjans i cap trending tòpic que ens avali.

Al menys, podem dir que hem dut meritòriament un patiment urbà de 50 anys a les pantalles dels Cinemes Albèniz Plaça de Girona, amb una participació ben autèntica dels veïns afectats, i que les banderes de la Plataforma No és un vial, és un carrer! han onejat estrafalàries a la catifa vermella, el photocall i la platea d'aquest històric local. Tot és combat.

He fet un video amb els sketches del pas pel Festival, que comparteixo aquí pels qui tingueu curiositat i cinc minuts del vostre temps:

https://youtu.be/j6oVKtrXhOI

I també ha quedat penjada a youtube la versió del documental presentat a concurs. Dura 33 minuts.

https://youtu.be/M1xrm-7XsK8

El la nave va...