Páginas

ABRIL 2021 🅔 ADÉU, "JUGADOR 10" DEL GODÓ!

 




ELS DARRERS VINT ANYS, CADA PRIMAVERA l'Associació de Periodistes de Tennis aprofitava la celebració del clàssic dels clàssics catalans d'aquest esport, el Trofeu Conde de Godó, per premiar un dels jugadors participants en una cerimònia que s'havia convertit en una grata celebració dins la prova barcelonina. Un gest que en el futur ja no es repetirà.


En la última dècada, el guardó havia agafat la forma d'una escultura que l'artista Duaita Prats recreava edició rere edició perquè els tennistes premiats tinguessin un record perenne d'aquest reconeixement, que ho era tant per la seva vàlua tennística com per la humana, responent al leit motiv dels seus impulsors.

El 2020 s'ha endut moltes coses, i entre d'altres la continuïtat d'un col·lectiu, l'APT, que en complir 30 anys ha decidit deixar d'existir. I amb ells, també desapareix el premi que reflectia aquesta petita obra, símbol d'uns valors esportius que esperem que les noves generacions de tennistes abracin com ho han fet els Jo-Wilfred Tsonga, Feliciano López, Germans Bryan, Tommy Robredo, David Ferrer...