Páginas

28 DE GENER DE 2023 🅖 INAUGURACIÓ DE "DOMÈNEC MOLI-HISTÒRIES D'UN COL·LECCIONISTA OCASIONAL" A L'ÀMBIT

AQUEST CAP DE SETMANA HEM INAUGURAT a L'Àmbit Espai d'Art d'Olot, galeria de la qual assumeixo la direcció d’exposicions, un projecte el comissariat i muntatge del qual m'ha tingut força abduïda perquè és molt potent. Ara que per fi omple les sales, em sento satisfeta d'haver endegat aquest "Domènec Moli-Històries d'un col·leccionista ocasional" que combina l'art amb la vida, i ho explica.

Textos treballats a quatre mans, més de 100 obres de 36 autors, elements com una premsa noucentista de la impremta Paluzie, el vell galerí d'Aubert composant la frase de capçalera, la col·lecció completa i original de les revistes "Dau al set", una pedra litogràfica de l'exposició del 29, i moltes coses més, conformen aquest gran recull sobre el bagatge d'un modest prohom olotí nascut a Figueres, que amb 90 anys haurà vist un xic recompensada la seva generositat. Perquè, qui d'Olot no haurà anat a en Moli durant els darrers 60 anys a demanar-li un escrit, un consell, una crítica, o un treball d'arts gràfiques?

La mostra estarà activa cada dijous, divendres i dissabte de 18 a 20.30h, fins el 18 de març, i el 18 de febrer a les 6 de la tarda fem visita guiada. Entrada lliure.


El crític Eudald Camps, ho ha vist així a la seva pàgina d'art del Diari de Girona:

https://www.diaridegirona.cat/accents/2023/02/03/colleccionar-temps-felicos-82420568.html