Páginas

DESEMBRE 2023 🅛+🅔 XERRADA SOBRE PARAULES "D'ABANTES" + INAUGURACIÓ DE "RELIGIONS I CREENCES DEL MÓN"


PER ORDRE CRONOLÒGIC, quina bona estona vam passar divendres 1 de desembre a la Llibreria Isop d'Olot, on havia organitzat una XERRADA amb en Domènec Moli al voltant del "Diccionari de records d'una xava garrotxina"! M’ha donat moltes alegries aquesta publicació, i també ho és poder dir que gairebé s’han esgotat els exemplars. Bé per qui el tingui, perquè no serà reeditat.

A l’Isop hi vam compartir experiències i paraules "de les d'abantes", com les que hi he mirat de conservar, recordant una vida i uns costums que cada dia que passa cauen un xic més en la història, i en molts casos, si no hi posem remei, en l’oblit. 

I el dia següent, a la galeria L’Àmbit Espai d’Art del Firal d’Olot, UNA INAUGURACIÓ, I TAMBÉ UN COMIAT (EL MEU). Va ser amb motiu de l’obertura de l'exposició "Religions i creences del món", la darrera de l'any i també la darrera que faig per la sala olotina perquè deixo la direcció i tot el que hi comporta. Hauran estat prop de dos anys programant, comissariat i muntant exposicions, setze en concret, i impulsant l'art a i de La Garrotxa amb tota la il·lusió, la fe i l'honestedat amb les que m'agrada treballar.

Excepcionalment, aquest cop hi he portat tres obres meves, les de la imatge: la "Dona òliba" de la sèrie de dones d'aigua, i dues creacions fotogràfiques de "La pell interior". A partir de febrer espero una vida nova per a mi, amb opcions diverses a valorar, sempre en l'art.

E la nave va...